Intervisie


Hulp vragen loont

Tijdens een intervisiebijeenkomst delen mensen hun problemen binnen gezamenlijke werkzaamheden of een opleiding. Door het delen en reflecteren ervaren mensen een gedeelde zorg en een gezamenlijk oplossend vermogen. Hulp vragen loont. De kwaliteit van het werk of het resultaat van de opleiding neemt hierdoor toe. Voorwaarde hiervoor is de veilige omgeving van een coach.

Intervisie geeft voldoening en plezier

Als coach begeleid ik graag een intervisieproces. De interactie die vanuit veiligheid, verbinding en vertrouwen met anderen ontstaat, geeft de deelnemers ruimte om te ontwikkelen en te leren, als mens en als professional. Dat geeft voldoening en plezier.

Coaching van een groep coassistenten

In het Medisch Spectrum Twente verzorg ik de intervisie en individuele coaching voor een groep coassistenten. Het fascineert mij hoe jonge mensen open staan voor ontwikkeling. In een veilige omgeving tonen ze de moed zich kwetsbaar op te stellen en open te staan voor de idee├źn en ervaringen van hun groepsgenoten. Het resultaat is een boost in persoonlijke groei en professionele ontwikkeling.

Wat kan ik voor jullie betekenen?

Hoe functioneert jouw team?
Intervisie voor jouw groep, team of organisatie?

Illustratie handen die elkaar vasthouden