Aanpak


Denken, voelen, handelen en intuïtie

Een gemiddeld coachtraject bestaat uit 4 tot 6 gesprekken van 1,5 uur. Maar afhankelijk van jouw vraag kan 1 gesprek ook al voldoende zijn of misschien heb jij juist behoefte aan meer dan 6 gesprekken. Als coachee heb jij de regie.

In de coachgesprekken werk ik ervaringsgericht. Dat betekent, dat we werken op vier niveaus: denken, voelen, handelen en intuïtie. Ik luister naar je, vat samen, vraag door, kom tot de kern en geef je constructieve feedback. Op deze manier krijg je inzichten, handvatten en inspiratie om zelf stappen te zetten.

Hier en nu als uitgangspunt

Leidraad tijdens de coachgesprekken is, wat jij nodig hebt om op een natuurlijke manier van binnenuit te veranderen, te groeien of te herstellen. Uitgangspunt is altijd het hier en nu. We gaan op zoek naar patronen die jou op dit moment belemmeren in je ontwikkeling.

Innerlijk weten

Als coach werk ik vanuit persoonlijke bezieling en vertrouwen. Ik heb mijn zielskracht leren kennen en vormgegeven. Ik heb mijn dadendrang leren afstemmen op mijn intuïtie, mijn innerlijk weten. Dit is de basis van mijn persoonlijke instrumentschap als coach. Het heeft mij het vertrouwen gegeven om ook anderen in contact te brengen met deze diepere essentiële laag, het innerlijk weten.

Systemisch coachen: inzicht in patronen

Ook systemisch coachen tilt onbewuste patronen boven water. We leven allemaal in systemen (groepen), zoals onze familie, werk, sportvereniging, vriendenkring, etc. Veel van onze onbewuste patronen, gedragingen en overtuigingen vinden hun oorsprong in het familiesysteem, waarin wij zijn opgegroeid. Deze patronen kunnen je sterken, maar ook beperken in je huidige leven. Door inzicht hierin te krijgen, zijn ze makkelijker te hanteren.

De coachgesprekken vinden in principe plaats in Deventer. In de oude directiekamer van de Nederlandse Bank ervaar je rust, ruimte en comfort.

In overleg zijn gesprekken op een andere locatie ook mogelijk.

De kosten voor een coachgesprek bedragen € 120 euro per uur exclusief 21% btw. Ik ben CRKBO geregistreerd.

Ben je nieuwsgierig of heb je interesse, maak dan vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Doe de test
Foto coaching ruimte